We geven de bruid en bruidegom een microfoon om gedurende dag te dragen. Dit doen wij om belangrijke audiofragmenten te kunnen verwerken in onze trouwfilm. Op deze manier kunnen we het zo persoonlijk mogelijk maken. Audiofragmenten die wij niet gebruiken zullen worden verwijderd, want wij hechten waarde aan jullie privacy. Daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken.

Bij de bruidegom wordt de microfoon aan de binnenkant van zijn jasje geplaatst. En voor de bruid aan de binnenkant van de jurk (deze bevestigen wij voor je de jurk aantrekt). Heb je een trouwjurk waarbij het lastig is om de microfoon te verbergen? Daar hebben wij een oplossing voor.

In onze toolkit hebben wij een speciale band die je om je been kunt doen, waaraan we de microfoon kunnen vastmaken. Er zal een dun draadje van het verlengstuk van de microfoon aan de bovenkant worden geplaatst met een stuk tape (dit bevestigen we ook voor je de jurk aantrekt). Het zit comfortabel en het neemt niks weg van jouw prachtige jurk, daarbij krijg je ook nog eens echte audiofragmenten die de trouwfilm compleet maakt. Win-win!