Het gaat ons om het vastleggen van pure momenten, niet om het ‘perfecte plaatje’.

Als je later terugkijkt naar jouw trouwfilm willen we dat je echte momenten terugziet en geen geforceerde beelden. Daarom filmen/fotograferen we zonder te veel op te vallen. Hierdoor krijgen we meer natuurlijke momenten op beeld, die koppels meer waarderen dan geposeerde shots.

Bij Pure Wedding Film zit je goed als je een film wilt waarin jullie verhaal als koppel centraal staat. Wij maken al onze films zo persoonlijk mogelijk, want elke lovestory is speciaal en verdient al onze aandacht.

Het gaat ons om het vastleggen van pure momenten, niet om het ‘perfecte plaatje’.

Als je later terugkijkt naar jouw trouwfilm willen we dat je echte momenten terugziet en geen geforceerde beelden. Daarom filmen/fotograferen we zonder te veel op te vallen. Hierdoor krijgen we meer natuurlijke momenten op beeld, die koppels meer waarderen dan geposeerde shots.

Bij Pure Wedding Film zit je goed als je een film wilt waarin jullie verhaal als koppel centraal staat. Wij maken al onze films zo persoonlijk mogelijk, want elke lovestory is speciaal en verdient al onze aandacht.

Wie gaat er filmen en wie maakt de foto’s?

Dominic Scott
FILMMAKER & EIGENAAR

Sharone

Vanaf mijn 17e had ik een duidelijk doel voor ogen: films maken die echt een verschil maken. Alleen had ik geen idee wat voor films ik zou maken en hoe mijn leven er precies uit zou zien. Daarom heb ik jaren ervaring opgedaan als marketeer, mede-door mijn studie commerciële economie, wetende dat dit mijn levenspad zal verduidelijken.

Afgelopen zomer werd ik gevraagd om een bruiloft te filmen en ik dacht nog bij mezelf: ”Dit is iets wat ik nog nooit heb gedaan en ik denk niet dat het iets voor mij is…”. Tot mijn verbazing is dit qua film het leukste wat ik ooit heb gedaan. Waarom? Het is letterlijk een dag gevuld met liefde, blijdschap en positiviteit. Emoties die ik allemaal vast mag leggen, een herinnering waarvan ik een film mag maken.

Ik geef iets bijzonders aan mensen wat ze voor altijd kunnen koesteren en hier haal ik heel veel voldoening uit.

FOTOGRAAF

Femke

Hi, ik ben Femke: fotograaf en ik werk samen met Sharone! Samen met mijn vrouw en onze twee honden woon ik naast een heerlijk park aan de rand van Capelle aan den IJssel.

In 2022 ben ik begonnen met het fotograferen van bruiloften. Ik weet precies hoe ik die de geluksmomentjes vast weet te leggen op jullie grote dag. Ontspannen, spontaan en met al het moois wat de natuur te bieden heeft op de achtergrond.

Dominic Scott

Wie gaat er filmen en wie maakt de foto’s?

FILMMAKER & EIGENAAR

Sharone

Dominic Scott

Vanaf mijn 17e had ik een duidelijk doel voor ogen: films maken die echt een verschil maken. Alleen had ik geen idee wat voor films ik zou maken en hoe mijn leven er precies uit zou zien. Daarom heb ik jaren ervaring opgedaan als marketeer, mede-door mijn studie commerciële economie, wetende dat dit mijn levenspad zal verduidelijken.

Afgelopen zomer werd ik gevraagd om een bruiloft te filmen en ik dacht nog bij mezelf: ”Dit is iets wat ik nog nooit heb gedaan en ik denk niet dat het iets voor mij is…”. Tot mijn verbazing is dit qua film het leukste wat ik ooit heb gedaan. Waarom? Het is letterlijk een dag gevuld met liefde, blijdschap en positiviteit. Emoties die ik allemaal vast mag leggen, een herinnering waarvan ik een film mag maken.

Ik geef iets bijzonders aan mensen wat ze voor altijd kunnen koesteren en hier haal ik heel veel voldoening uit.

FOTOGRAAF

Femke

Dominic Scott

Hi, ik ben Femke: fotograaf en ik werk samen met Sharone! Samen met mijn vrouw en onze twee honden woon ik naast een heerlijk park aan de rand van Capelle aan den IJssel.

In 2022 ben ik begonnen met het fotograferen van bruiloften. Ik weet precies hoe ik die de geluksmomentjes vast weet te leggen op jullie grote dag. Ontspannen, spontaan en met al het moois wat de natuur te bieden heeft op de achtergrond.

Volg jullie gevoel, dat vinden wij het belangrijkst!

Tegenwoordig is er zoveel aanbod van bruiloft filmmakers en fotografen, wat het knap lastig kan maken om een keuze te maken. Misschien zie je gewoon door de bomen het bos niet meer, vandaar ons advies; “Ga op jullie gevoel af, want dat stellen wij voorop”.

Volg jullie gevoel, dat vinden wij het belangrijkst!

Tegenwoordig is er zoveel aanbod van bruiloft filmmakers en fotografen, wat het knap lastig kan maken om een keuze te maken. Misschien zie je gewoon door de bomen het bos niet meer, vandaar ons advies; “Ga op jullie gevoel af, want dat stellen wij voorop”.