Jij wilt vast graag weten wanneer je de film en/of foto’s kunt zien… Dat begrijpen we helemaal! Alle foto’s worden binnen 8 weken aangeleverd via een online galerie, daarbij ontvangen jullie ook een gepersonaliseerd fotoalbum voor in huis.

De film wordt binnen 12 weken aangeleverd. Waarom zitten daar een aantal weken tussen? Het maken van een weddingfilm vergt veel tijd en geduld als je het goed wilt doen. Daaronder verstaan wij ook dat de storytelling ook klopt. Tuurlijk kan het ook z.s.m. na de bruiloft, maar dan kunnen we de film niet de aandacht geven die het volgens ons verdient.

Wij zijn direct met je; er zijn ook bedrijven die gericht zijn op geld verdienen in een zeer korte tijd en dus ook een film bijvoorbeeld de volgende dag aanleveren. Vaak is dit werk afgeraffeld en daarvoor moet je niet bij Pure Wedding Film zijn. Daarnaast zijn we met meerdere projecten bezig die we verdelen over de weken, maar de tijd vliegt zo voorbij! Om jullie alvast een preview te laten zien leveren bij binnen 48 uur na de bruiloft alle ruwe beelden aan. Voor je het weet hebben jullie je trouwfilm in handen.